Ylläpidetyt keskustelufoorumit avaimet käteen -palveluna

Kuten WordPress -pakettimme myös keskustelufoorumiratkaisumme toimitetaan aina täydellä ylläpidolla tarkoittaen, että me pidämme huolta palvelimen ja ohjelmistojen ylläpidosta, huollosta, päivittämisestä ja toiminnan valvonnasta puolestasi. Saat käyttöösi täysin toimintavalmiiksi asennetun ja konfiguroidun foorumin. Sinun vastuullesi jää vain foorumin alueiden, käyttäjien ja sisällön hallinnointi, ja siinäkin autamme sinua aina tarvittaessa.

phpBB keskustelufoorumi

phpBB on yksi vanhimpia, hyvin laajasti käytettyjä keskustelufoorumiohjelmistoja. Siihen on saatavilla valtava määrä lisäosia jotka tarjoavat ominaisuuksia kuten gallupien tai valokuvagallerioiden toteuttamisen foorumin sisällä. Foorumille voidaan määrittää erilaisia käyttäjätasoja ja -ryhmiä joiden avulla on mahdollista valita, mitkä alueet foorumilta ovat näkyvissä kullekin käyttäjälle.

 

MyBB keskustelufoorumi

MyBB on phpBB:tä ja Simple Machines Forumia uudempi tulokas foorumiohjelmistojen kentällä. Nuoremmasta iästään huolimatta MyBB ei kalpene vanhemmille kilpailijoilleen ominaisuuksissa. MyBB on iäkkäämpiä kilpailijoitaan jonkin verran nopeampi. MyBB ei ole vielä tällä hetkellä saatavilla suomenkielisenä versiona.

Simple Machines keskustelufoorumi

Simple Machines Forum edustaa phpBB:n kanssa avoimen lähdekoodin keskustelufoorumeiden senioriluokan ehdotonta kärkeä. Tarjolla olevien lisäosien määrä on, kuten phpBB:n kohdallakin, huikea. Valinta SMF:n ja phpBB:n välillä perustuu usein enemmän maku- kuin teknisiin kysymyksiin.

table man

Kysyttävää? Ota yhteyttä!